luni, 24 noiembrie 2014

Timmy Turner de colorat

Si continuam seria desenelor animate si va propunem pentru astazi Timmy Turner de colorat. Cine este Timmy Turner?Este un copil de 10 ani din desenele animate Ciudatii mei parinti. Pentru ca el este destul de neglijat atat de parinti, cat si de colegi. Norocul lui sunt Wanda si Cosmo, alaturi de care descopera o total alta lume.

Pentru scopuri educative si creative, va prezentam planse de colorat cu Timmy Tuner,Wanda si Cosmo, personajele principale din desenele animate Ciudatii mei parinti. Asta este propunerea noastra de astazi si speram sa va placa ceea ce v-am pregatit.

vineri, 31 octombrie 2014

Clopotica de colorat

Si pentru ca stiu cat de mult apreciaza copii personajele din povesti si animatii, propunerea de astazi este Clopotica de colorat. Sau daca ar fi sa-i spunem numele in engleza, Tinkerbell. Aceasta frumoasa zana este una dintre cele mai populare personaje, foarte indragita de copii din toata lumea. Tocmai de aceea, intr-o seara de vineri, sa vedem cateva planse de colorat cu Clopotica.

Daca nu ma insel, am si sub numele de Tinkerbell, insa acestea sunt mai noi si diferite de ceea ce am pus pana acum.

luni, 27 octombrie 2014

Doraemon planse de colorat

Daca iti plac jocurile si mai exact, seria manga, ai ajuns unde trebuie. Pentru ca, iti propun pentru copilul tau cateva planse de colorat cu Doraemon. Pisica robot, Doraemon a venit inapoi in timp din secolul 22 pentru a-l ajuta pe Nini. Acest personaj este unul foarte popular, pe internet sunt foarte multe jocuri cu Doraemon in diferite ipostaze.

duminică, 19 octombrie 2014

Frozen planse de colorat

Si pentru ca am promis ca voi pune astfel de imagini, va prezint cateva planse de colorat Frozen. De fapt, sunt imagini pentru colorat cu personaje din Frozen, filmul animat produs de Disney. Si astfel, in cele ce urmeaza o sa vedeti desene de colorat cu Elsa, Anna sau Kristoff, carora o sa le dedic ulterior si posturi separate. Adica o sa aveti planse doar cu unul dintre cei trei actori principali ai indragitului film si cu siguranta o sa va placa.

duminică, 5 octombrie 2014

Planse de colorat Sofia intai

Iata ca vin cu ceva mai nou si va prezint planse de colorat cu Sofia intai. Desenele animate sunt ceva mai noi, insa sunt foarte populare. Astfel, Sofia este o fetita de 7ani care devine printesa. Si de aici, multe aventuri o asteapta. De altfel, sunt foarte multe jocuri cu acest caracter atat de indragit. Tocmai de aceea m-am gandit ca v-ar interesa o serie de imagini de colorat cu Sofia intai. Prin asta, se sporeste creativitatea.

sâmbătă, 27 septembrie 2014

Planse de colorat cu Dora

Nu am mai scris de ceva timp, insa am revenit in forta. Astfel, pentru azi am pregatit o serie de planse de colorat cu Dora. In desenele de colorat de mai jos o veti regasi pe Dora in diferite ipostaze, unele mai reusite, altele fenomenale. Am promis sa uploadez tot felul de planse din filme, seriale, desene animate sau povesti. Sa avem planse diversificate, pentru ca toata lumea sa fie multumita. Le puteti Downloada si colora online pe calculator, sau le puteti printa si colorat cu creioane, fizic. Depinde de voi. O sa mai atasez planse de colorat Frozen,Elsa si altele.

luni, 1 septembrie 2014

Planse de colorat Piratii din Caraibe

Planse de colorat Piratii din Caraibe. Daca v-au placut partile din filmul mai sus mentionat, iata ce imagini iti propun. Cateva imagini de colorat cu Piratii din Caraibe. Pacat ca nu mai am varsta necesara sa colorez, dar este unul dintre filmele mele favorite.

Ai planse de colorat cu personaje din Piratii din Caraibe. Daca esti fan, nu exista posibilitatea sa nu-ti placa. Stiu ca, copii iubesc sa coloreze personaje din desene animate sau filme.

planse colorat pirati caraibe






Imagini de colorat cu pasarele

Imagini de colorat cu pasarele pentru piticii nostrii. Toata lumea stie ca prin aceasta joaca, colorarea planselor, copii nostrii vor fi mai creativi. Astazi va prezint planse de colorat cu pasari, papagali, vulturi, corbi si multe altele. Pentru ca copii sa poata coloara aceste planse cu pasari, trebuie in primul rand sa le listati. Pe langa, aceste planse cu pasari, o sa revin cu alte planse cu Tom si Jerry, Cenusareasa, Aladin, Shrek si multe altele.

Planse de colorat cu pasariPlanse de colorat cu pasari papagali

Planse de colorat narcise

Planse de colorat narcise
Iti ofer planse de colorat cu narcise, daca suntem in prag de primavara. Planse de colorat cu narcise se pot colora si in Paint, dar mai bine le downloadati. Astfel, puteti colora narcisele dupa preferinte si cu ce culori doriti. In Paint e destul de greu, mai ales cu mouseul. Sper sa va placa narcisele mele.

Planse de colorat narcisenarcise

marți, 26 august 2014

Desene colorat Mica Sirena, Ariel

Fise colorat Mica Sirena - Desene colorat Mica Sirena, Ariel, pentru copii care indragesc aceasta poveste din lumea apelor. Daca v-a placut povestea frumoasa a sirenei, inselata de mama vitrega, va prezint cateva desene si planse de colorat cu Mica Sirena si prietenii ei. Aceste planse de colorat cu Mica Sirena, i vor incanta pe copii. Pentru a le colora, trebuie in primul rand sa le scoateti la imprimanta. Mai incolo, sa revin cu mai multe planse de colorat cu Aladin, Dumbo, Scooby Doo,Scufita rosie, Punguta cu doi bani, Winnie, diferite animale si flori.
De aici, puteti lua planse de colorat,desene colorat Mica sirena.

Planse colorat Mica Sirena - Desene colorat Mica SirenaDesene colorat Mica Sirena

luni, 25 august 2014

Anotimpul toamna imagini colorat - planse de colorat toamna

In plin sezon, va prezint cateva imagini de colorat cu anotimpul toamna. Am selectat astfel nu foarte multe planse cu anotimpul toamna, destul de frumoase. Pozele de colorat cu toamna prezent aici sunt in rezonanta cu anotimpul care tocmai a sosit.se potrivesc foarte bine acestui anotimp. Daca copii au primit tema de casa sa realizeze si sa coloreze planse cu toamna, iata ca vreau sa fiu de folos. Am uploadat astfel cateva fise de colorat de toamna. Nu sunt foarte multe insa sunt foarte frumoase.

Pentru a downloada planse cu toamna, click pe poza si apoi Save As. Se pot colora direct in Paint, insa mi se pare mai creativ sa le imprimati. Sunt planse cu frunze, planse cu copaci de toamna si diverse peisaje.

Planse de colorat cu toamna

joi, 21 august 2014

Fise de coloraj peisaj toamna

Fise de coloraj peisaj toamna
Se apropie sezonul de toamna si am vrut sa uploadez aici cateva planse. Sunt fise de colorat cu anotimpul toamna, planse cu toamna in livada, frunze si tot ceea ce tine de acest sezon minunat. Nu am foarte multe planse, insa sper ca cele prezente o sa va faca placere.

Planse colorat toamna


vineri, 15 august 2014

1 martie de colorat

Probabil am discutat despre planse de 1 martie de colorat insa vreau sa vin cu ceva mai nou. Astfel, in cele ce urmeaza va propun sa mai vedem cateva imagini de primavara, stiu ca sunt la mare cautate. Odata cu venirea timpului, parca si noi devenim mai activi, suntem mai creativi. Cat de curand o sa uploadeze planse proaspete cu 8 martie de colorat. Mai am astfel de planse dar niciodata nu strica sa avem cat mai multe idei.
Planse de colorat cu buburuze, flori, fluturi etc.

Va urez o primavara placuta!

joi, 14 august 2014

Imagini, desene de colorat cu catei, catelusi

Imagini de colorat cu catei, catelusi, din colectia Planse de colorat pentru copii. Cainele, prietenul omului, nu putea sa lipseasca din aceasta colectie. De aceea, luati aceste imagini de colorat cu caini ,catei si faceti o surpriza placuta copiilor. Pe viitor, voi mai adauga imagini de colorat cu papagali, pesti, crocodili, caractite, caprioare si multe altele. Ce pacat ca nu exista internet cand am fost eu copil.
Download imagini de colorat cu caini, de mai jos:


Imagini de colorat cu caini catei catelusiImagini de colorat cu caini catei

miercuri, 13 august 2014

Planse de colorat cu Pantera Roz

Planse de colorat cu Pantera Roz, pentru copii. Nu mai stiu exact unde le-am gasit, dar sunt fenomenale. Voiam sa impartasesc cu voi o serie de imagini de colorat cu Pantera roz, pentru cei mai mici dintre noi. Trebuie sa aveti la indemana o imprimanta, cateva culori, iar copii pot incepe sa le coloreze. Probabil, pentru aceste planse de colorat vor avea nevoie de mult roz.


Acestea, sunt cateva desene de colorat cu Pantera Roz, pe care le-am selectat dintr-o mare galerie.

Planse de colorat Pantera RozPlanse desene de colorat Pantera Roz

marți, 12 august 2014

Imagini de colorat sania lui Mos Craciun

Imagini de colorat sania lui Mos Craciun
Iata cateva planse de colorat cu sania lui Mos Craciun. Sau imagini de colorat cu sania Mosului si renii. In fiecare an asteptam sa aud sania lui Mos Craciun pe ulita. In consecinta, sunt sigura ca acest imagini cu sania lui Mos Craciun pentru colorare vor fi pe placul vostru.



luni, 11 august 2014

Imagini de colorat cu pisicute

Pentru iubitorii de animale, se pot downloada fise de colorat cu pisici, pisicute. Astfel am incerc sa atasez aici cateva imagini frumoase cu aceste animale atat de placute de catre copii.
 Pisicile sunt printre animalele preferate ale copiilor. Sunt animale domestice, deci copii le indragesc si traiesc pe langa casa oamenilor. Am pregatit foarte multe multe planse de colorat cu caini, broscute testoase, porci de guineea, hamsteri, iepurasi si altele.

Pentru azi va propun o serie de planse de colorat cu pisici minunate, foarte potrivite pentru a fi downloadate si colorate. Sper sa va placa.



duminică, 10 august 2014

Planse, desene de colorat case, casute

Pentru micuti si numai, va propun planse, desene de colorat cu case. De fapt, patru planse cu casute, foarte interesante. Stiu ca sunt printre preferatele copiilor alaturi de desenele de colorat Familia Mea.

Copii nu mai trebuie sa desene in creion sau Paint casele, pentru le-am pregatit eu, sunt deja schitate. Mai ramane de facut sa le coloreze. Desi probabil ca au o gramada de carti de colorat, ma gandeam ca poate nu strica inca cateva planse de colorat cu casute noi. Plansele sunt destul de simplute, continand doar casa, insa sunt interesante.Iata-le mai jos. 



Planse colorat casuteimagini colorat case



Alte imagini de colorat cu iepurele de Pasti

Alte imagini de colorat cu iepurele de Pasti
Iata cateva planse de colorat cu iepurasi de Paste si oua. Sunt planse cu iepurasii de Paste, cei care aduc cadouri minunate in fiecare an. Doream sa am cat mai multe planse de colorat de Paste. O sa ma straduiesc. Insa pentru acum, va recomand o serie de planse de colorat cu iepurasi.


Planse colorat iepurasi de Pastefise colorat iepurasi paste

Fise, desene de colorat cu pasarele, pasari

Iti plac?Atunci iti propun mai jos cateva desene, fise de colorat cu pasarele. Cred ca mai am un alt articol cu alte imagi de colorat cu pasari, deoarece am foarte multe si niciodata nu este prea mult dupa parerea mea. Cand am desene noi, le impartasesc imediat cu voi pe blog meu dedicat copiilor si parintilor. Copii trebuie sa cunoasca toate animalele si pasarile.
Aici sunt cateva planse de colorat cu diverse pasari: randunica, bufnita et.


Planse de colorat cu pasari

sâmbătă, 9 august 2014

Desene, fise de colorat cu Mos Nicolae

Desene de colorat cu Mos Nicolae
Ai mai jos cateva imagini de colorat de Mos Nicoale. Daca ati primit ca tema planse de colorat cu Mos Nicolae sau legate de acesta, ai cateva mai jos. Sunt desene de colorat cu cadouri de Mos Nicolae, desene de colorat cu Sfantul Nicolae si tot felul de planse de 6 decembrie, planse de colorat pentru sarbatorile de iarna.

Desene de colorat cu Mos Nicolaedesene mos nicolae

Imagini colorat cavaleri

Dupa cum am promis referitor la povesti, iata cateva desene de colorat cu cavaleri pentru baietei fetite. Si daca zanele si printesele au fost caracterele favorite, mi-au placut si cavalerii, prezenti in diferite povesti.

Am promis ca voi pune tot felul de planse de colorat si din povesti si  ma refer aici desene de colorat cu printese, zane, balauri si printi. Toate personaje minunate din povesti, fara de care, copilaria noastra ar fi fost plictisitoare. Aceste imagini de colorat cu cavaleri pe cai se pot colora si in Paint si in creion, daca le listati la imprimanta.



Desene colorat cavalerifise colorat cavaleri





Imagini colorat nave spatiale - desene de colorat cu nave spatiale

In special pentru baieti, mai jos se pot vedea cateva imagini, desene de colorat cu nave spatiale. Aceste imagini sunt realizate in Paint dar le am desenate si in blocul de desene, si pot fi colorate si in acest program.

 In plus, daca aveti o imprimanta, puteti lista imaginile de colorat cu nave spatiale si eventual, ulterior, se pot colora. In copilarie, am fost pasionata de desen si am inca de atunci o gramada de lucrari. Dar sa revenim la fisele de colorat cu nave. Pe viitor revin cu planse de colorat cu OZN-uri, avioane, elicoptere, scutere si altele.

Fise de colorat nave spatialeplanse de colorat nave spatiale

vineri, 8 august 2014

Planse de colorat oua de Paste

Planse de colorat oua de Paste. Dupa cum spuneam, aticipiez ceea ce se va cauta in viitor. Astfel, am decis sa va prezint o serios de planse, imagini de colorat cu oua de Paste. Pentru ca sunt un simbol al Sarbatorilor, nu puteau sa lipseasca de blog. 

Se pot colora dupa preferinta, dupa creativitatea fiecaruia. Deci va propun modele de planse, fise cu oua pentru Paste de colorat, in cele mai frumoase culori. Sunt planse de colorat cu oua incondeiate de Paste pentru cei mai mici. In curand, voi uploada planse de colorat cu iepurasi, masa de Paste etc.

planse colorat oua Paste


Planse de colorat pirati - Desene cu pirati

Nu stiu cat de inspirata am fost, dar mai jos aveti planse de colorat cu pirati pentru cei mici. Piratii, desi reprezinta o  parte negativa a desenelor animate, sunt indragiti de catre copii. Si eu visam cand eram mic sa devin un mare pirat cu papagal si corabie. Ma gadeam ca pe viitor sa adaug si cateva imagini de colorat cu papagali diversi. In acest sens, am uploadat  fise de colorat cu pirati foarte interesante.





imagini colorat piratiPlanse de colorat pirati



Imagini, planse de colorat delfini

Iata ca nu m-am oprit si am mai pus inca cateva desene, planse de colorat cu delfini. Pentru ca delfinii sunt niste animale foarte indragite si care si mie imi plac foarte mult. Aceste imagini cu delfini pentru colorat erau pentru pentru nepotica mea, dar am decis sa le impart si cu restul. Vreau sa realizez o intreaga colectie de desene de colorat pentru ea, ca sa le aibe mereu la indemana. Astfel, cand doreste sa coloreze aceste imagini cu animale, pasari sau desene animate, eu le listez si ea poate sa se joace. Am pus deci cateva imagini de colorat cu delfini mai jos. O sa pun si alte planse cu foci, morse, rechini, balene pentru colorat.

Imagini de colorat delfini Desene colorat delfiniImagini de colorat delfini



joi, 7 august 2014

Fise, desene de colorat 8 martie pentru mama

Fise, desene de colorat 8 martie pentru mama
Daca ai nevoie de felicitar, fise si planse de colorat de 8 martie pentru mama, am cateva. De altfel, mai am cateva intr-un articol anterior. Sunt felicitari frumoase de colorat de 8 martie pentru mame si mamici. Felicitari de colorat cu mesaje frumoase de 8 martie pentru mamicile voastre. Sper sa va placa si va mai astept pe blog.

planse colorat 8 martiefelicitari colorat 8 martie mama

Desene de colorat cu Mos Craciun

Desenele de colorat cu Mos Craciun vor fi cele mai apreciate de pe blog si am foarte multe dupa cum o sa observa.

Am aici o serie de fise de colorat cu Mos Craciun sau imagini de colorat cu Mos Craciun, pentru ca nu mai este foarte mult si se apropie aceasta sarbatoare minunata.
Cu aceasta ocazie, am vrut sa fac un mic cadou copiilor prin intermediul acestor fise de colorat cu Mos Craciun. Ma gandesc ca toate lumea il place si asteapta pe Mos Craciun.
Fisele de colorat cu Mos Craciun nu sunt foarte mari, dar sunt super haioase si misto.


fise colorat mos craciun

Planse colorat sanii Craciun

Planse colorat sanii Craciun
Sau imagini de colorat cu saniute pentru copii de Craciun. Planse de colorat cu sania lui Mos Craciun, sanie cu cadouri etc. Sunt planse si desene de colorat pentru Craciun cu diverse teme care au insa legatura cu aceasta sarbatoare. Sper sa va placa.

Planse colorat sanii Craciun



miercuri, 6 august 2014

Planse colorat numere

Planse colorat numere - planse de colorat cifre
Iata cateva desene de colorat cu cifre. Sunt bineinteles planse de colorare cu numere pentru cei mici care invata sa citeasca, sa scrie etc. Am incercat sa caut planse amuzante cu cifre de colorat pentru cei mici si sper ca am reusit cu succes.


Planse colorat cu trenuri

Planse colorat cu trenuri
Ai aici planse si fise, imagini de colorat cu trenuri. Astfel, coloreaza fiecare plansa, stimuleaza creativitatea cu  si distreaza-te in voie. Stiu ca, copii sunt pasionati de trenuri si tot felul de masinarii.
Cu aceasta ocazie, am uploadat cateva desene de colorat cu trenuri,foarte interesante.

Planse colorat cu trenuri

Imagini de colorat cu nastere lui Isus

Imagini de colorat cu nastere lui Isus. In spiritul sarbatorilor sa ne gandim si la cele sfinte.
Iata cateva desene de colorat cu nasterea lui Isus pentru frumosul Craciun care se apropie. Sunt cateva imagini de colorat cu nastere lui Isus in grajd si cu Maria si Iosif. Daca tot am pus planse pentru Craciun, aceste planse crestine nu puteau sa lipseasca. Sper sa va placa si sper sa le colorati cu placere. Sunt pentru voi.


nasterea lui isusimagine colorat isus