sâmbătă, 31 mai 2014

Planse, desene de colorat cu Minnie

Planse, desene de colorat cu Minnie
Pentru azi, am ales cateva planse de colorat cu Minnie Mouse. Nu mai stiu exact daca am si fise cu Mickey, iubitul lui Minnie, dar parca totusi am uploadat cateva. Minnie a fost unul din personajele mele preferate din desenele copilariei.
Va ofer ca exemple cateva fise de colorat interesante cu soricelul Minnie. Sper sa va placa. Le puteti downloada si printa foarte usor.

minnieplanse colorat minnie

Planse, desene de colorat Power Puff Girls

Daca iti plac desenele Power Puff Girls, iata o serie de planse de colorat. Aceste desene cu Power Puff Girls pot fi downloadate si apoi listate cu ajutorul unei imprimante. Din colectia mea de planse din diferite desene animate, nu puteau lipsi Power Puff Girls. Cele trei fetite cu puteri supranaturale mi-au facut copilaria mai frumoasa. Coloreaza aceste planse cu Blossom, Bubbles si Buttercup. Sper sa va placa.




Planse de colorat Power Puff Girls Power Puff Girls




Planse de colorat cu legume

Planse de colorat cu legume
Va prezint mai jos o seri de imagini de colorat cu legume. Sunt desene de colorat cu cartofi, desene cu rosii, desene cu porumb, salata, varza, si alte legume. Puteti folosi aceste fise de colorat cu legume dupa bunul plac. Se pot colora in Paint sau le puteti downloada si lista. Personal, prefer a doua metoda.

planse colorat legume

vineri, 30 mai 2014

Planse de colorat cu rechini

planse colorat rechiniDownlodeaza si listeaza si tu aceste planse de colorat cu rechini. Nu stiu daca copiilor le plac rechinii, insa mie da. Pentru a avea cat mai multe planse de colorat, astazi m-am ocupat de rechini. Nu sunt in pana de idei, insa aseara am vizionat un film despre rechini.

Asa m-am hotarat azi sa uploadez pe blog aceste minunate imagini de colorat cu rechini. Doresc sa subliniez faptul, ca puteti colorat aceste planse in doua feluri. Fie le downloadati si listati la imprimanta, fie le colorati in programul Paint.


Planse de colorat cu printese

Planse de colorat printese noiColoreaza printesele disponibile pe aceste planse noi. Sunt foarte sigura ca aceste planse de colorat cu printese vor fi pe placul copiilor. Deoarece printesele sunt mereu prezente in diverse povesti ale copilariei.

Am pregatit aceste desene de colorat cu printese in special pentru verisoara mea, care adora sa coloreze desene animate. Daca veti mai vizita blogul, o sa vedeti ca voi uploada si alte planse de colorat cu Ileana Cosanzeana, planse de colorat cu Sarea in Bucate si multe alte surprize.




joi, 29 mai 2014

Planse de colorat Iron Man

Planse de colorat Iron Man
Iata cateva imagini de colorat cu Iron Man, pe care toata lumea il cunoaste. Chiar nu inteleg cum am omis sa atasez poze cu costumul Iron Man 1 si 2, deoarece sunt pur si simplu fascinata de acest caracter. Sper ca plansele de mai jos sa nu fie prea grele, deoarece au foarte multe detalii. Dar va puteti inspira de pe google pentru tematica culorilor.

Planse de colorat Iron Man

miercuri, 28 mai 2014

Planse de colorat cu scoala

Planse de colorat cu scoala. Sunt planse de colorat cu autobuzul scolii, planse cu scoala, imagini de colorat cu copii la scoala si ghiozdane. Sunt planse care reprezinta tot ceea ce tine de scoala. Eu sper ca o sa va placa si sa mai reveniti pe blogul meu, unde o sa mai pun si alte planse interesante pentru scoala.
Cele mai misto desene de colorat cu scoala.

Planse de colorat scoala

Planse, imagini de colorat pesti, pestisori

Planse imagini de colorat pesti pestisori, adaugate la colectia mea de carti de colorat cu animale pentru copii. O sa va mai prezint pe langa aceste desene de colorat cu pesti pestisori, alte imagini de colorat cu catei, vulpi, rinoceri, caracatite, delfini, girafe, lei si alte animale. Puteti downloada de aici, absolut gratis si apoi lista la imprimanta, aceste imagini de colorat cu pesti. Mai aveti nevoie doar de creioane colorate, si copii se vor putea juca in voie.


Planse imagini de colorat pesti pestisoriPlanse de colorat pesti pestisori


imagini de colorat pesti pestisoriPlanse imagini fise de colorat pesti pestisori

Voi mai revenii cu mai multe planse de colorat cu pesti pe viitor.

marți, 27 mai 2014

Desene de colorat Alice in Tara Minunilor

Din categoria planse din povesti, iata cateva  desene de colorat Alice in Tara Minunilor. Am incerca sa pun aici cele mai frumoase desene pe care le-am avut prin calculator, bineinteles le-am sortat pe cele mai frumoase. Sper sa le placa aceste imagini de colorat Alice in Tara Minunilor pentru ca este un caracter indragit . Povestea si cartile cu Alice in Tara Minunilor mi-au  incantat copilaria, impreuna cu alte povesti magice. De aceea, voi mai adauga desene de colorat cu Cenusareasa, ursuletzul Winnie, Frumoasa si bestia, Greuceanu etc.


Desene de colorat Alice in Tara minunilorimagini de colorat Alice in Tara minunilor


Planse de colorat cu copaci

Planse de colorat cu copaciCopii, sper sa va placa aceste superbe planse de colorat cu copaci. Mereu, la lectia de desen, profesorul ne puneam sa desenam copaci. De aceea, mi-a venit ideea sa uplodez o serie de imagini pentru colorat cu copaci, gata desenate.

Deoarece am pus foarte multe poze cu animale sau desene animate, astazi ma intorc la natura si am decis sa pun cateva fise cu copaci. O sa revin cu alte planse de colorat cu munti, legume, case, gradini si multe altele.





imagini de colorat cu copacifise de colorat cu copaci

luni, 26 mai 2014

Fise, imagini de colorat cu tigrii

Din categoria planse de colorat cu animale salbatice, iata cateva fise de colorat cu tigrii.  M-am gandit sa pun cat mai multe planse cu animale salbatice zilele acestea si  iata am uploadat cateva. Si chiar daca tigrii nu traiesc la noi in tara doar la Zoo, e bine ca copilul sa cunoasca toate animalele, atat domestice, cat si salbatice. De aceea am pus pentru downloadt aceste fise cu tigrii, gata pentru a fi colorate micuti.Trebuie sa apasati pe ele pentru a se mari.

Fise de colorat tigriiplanse de colorat tigrii

Imagini de colorat cu elefantul Dumbo

Dsenele cu Dumbo au fost apreciate si cunoscute de toate lumea. Astfel in acest articol o sa regasiti cateva  imagini de colorat cu elefantul Dumbo in diferite ipostaze. Povestea elefantului Dumbo este foarte cunoscuta de multa lume si dupa cum spuneam, apreciata. Si daca pe acest blog o sa am multe imagini de colorat din desene animate, nu putea sa nu pun cateva desene de colorat cu Dumbo. Si eu ma numar printre fanii seriei, asa ca le-am pus cu mare placere.


Imagini de colorat elefantul Dumbodesene de colorat elefantul Dumbo

duminică, 25 mai 2014

Imagini, desene de colorat cu Popeye marinarul

Dragii mei, astazi va prezint si cateva imagini de colorat cu Popeye marinarul alaturi de Power Rangers si cand atat pentru ziua de azi. Micuta fiind,  aveam impresia ca daca mananc spanac ca Popeye Marinarul, voi fi mai puternic. Insa nu era asa. Daca am o gramada de imagini de colorat din desene animate, trebuia sa am si planse, fise de colorat cu Popeye marinarul. O sa le atasez mai jos.


Imagini de colorat cu Popeye marinarulplanse de colorat cu Popeye marinarul

Planse de colorat cu Power Rangers

Am decis sa pun planse de colorat cu Power Rangers trebuie sa ma ocup dupa cum am promis de seriale, filme si desene animale. Astfel, am decis sa pun cateva desene de colorat cu eroii Power Rangers in ideea ca sunt indragiti de foarte multi copii si nu numai. Din pacate, am reusit sa fac doar aceste imagini de colorat cu Power Rangers. Voi mai uploada si altele pe viitor.




Planse colorat Power Rangers Power Rangers
imagini colorat Power Rangers



Planse de colorat cu maimute

Cateva planse de colorat cu maimute. Daca vrei ceva mai exotic, da-i copilului desene de colorat cu maimute. Imi plac maimutele inca de pe vremea cand parintii mei au locuit in Africa. Asa ca downloadeaza aceste planse de colorat cu maimute apoi da-le copilului. Sunt sigur ca i vor face placere.

Download imagini cu maimute.

Planse de colorat cu maimutePlanse de colorat cu maimute copii


imagini de colorat cu maimutefise de colorat cu maimute