luni, 30 iunie 2014

Planse de colorat lalele

Planse de colorat lalele
Iata cateva planse de colorat cu lalele. Lalelele sunt florile mele preferate. Pe langa aceste planse cu lalele, voi mai pune planse cu crini, planse cu viorele, cale si alte flori care mie imi plac foarte mult. Pentru azi, te invit insa sa downloadezi planse de colorat cu lalele.

Planse de colorat lalele


Imagini de colorat cu sirene

Imagini de colorat cu sirene
Am pus aceste imagini cu sirene de colorat destul de tarziu. Si nu stiu de ce, deoarece sirenele sunt personajele mele preferate din desene si povesti. Nu stiu cum de am omis sa pun planse de colorat cu sirene. Greseala mea. Bine ca am planse cu pesti, raci si alte cele. Insa, ca sa-mi rascumpar greseala, am sortat cele mai frumoase imagini de colorat cu sirene pentru voi. Sper ca mai reveniti pe blog.
Nu este de vorba de Mica Sirena, Ariel desi cred ca am o plansa cu ea pe aici.


Imagini de colorat cu sirene


Planse de colorat cu vrajitoare

Planse de colorat cu vrajitoare
Pentru azi va propun, desene si fise de colorat cu vrajitoare. Vrajitoarele sunt personaje negative in desene si numai, insa sunt cautate. Astfel, mai jos aveti cateva planse de colorat cu vrajitoare horror in diferite ipostaze. Imi propun sa uploadez apoi planse, desene cu zane, capcauni, elfi si altele. Sper ca cele de mai jos sa va ajute, in special la teme sau pentru relaxare. 
Planse de colorat cu vrajitoare

duminică, 29 iunie 2014

Planse de colorat cu Strumfi

Planse de colorat cu Strumfi
Daca cauti cateva imagini de colorat cu Strumfi, iata ca am si eu cateva. Mi-am adus aminte de ei dupa ce am vizionat ultimul film. Este genul de film pe care orice copil trebuie sa-l vad. Prin intermediul acestui articol, copii pot sa-i coloreze pe Strumfii preferati daca downloadati plansele de mai jos. Cele mai frumoase planse sunt cele cu Smurfette.

planse colorat strumfi


Imagini de colorat toamna

Imagini de colorat toamna
Disponibile mai jos,  cateva  imagini cu toamna pentru colorat. Daca ar fi sa le descriu putin, as putea spune ca sunt planse de colorat cu copii care curata frunze. Gasiti si planse cu legume si fructe de toamna si  alte lucruri de genul acesta. Pentru ca sunt desene de colorat cu anotimpul toamna, imagini frumoase pentru copii. Aceleasi sfaturi, downloadati si apoi printati. Sunt multe persoane care detin o imprimanta acasa.



Imagini de colorat toamna


Imagini de colorat pompieri

Ai mai jos cateva planse de colorat cu pompieri pentru copii. Fie ca vorbim de teme sau de alegerile personale, plansele cu pompieri sunt destinate acelor care iubesc desenul si pictura. Desene cu politisti, pompieri, medici, si alte, au fost preferatele mele.
Deci te invit sa downloadezi cateva planse de colorat cu pompieri foarte frumoase mai jos.

planse de colorat pompieri

sâmbătă, 28 iunie 2014

Planse de colorat cu animale salbatice

Planse de colorat cu animale salbatice
Ai mai jos cateva planse, imagini de colorat cu animale salbatice. Am pus doar cateva planse cu animale salbatice, respectiv: ursi, elefanti, porc mistret, leu, girafa dupa cum mi-au picat in mana. In curand voi reveni cu alte articole si in special cu planse de colorat cu animale domestice.



Desene cu tractoare - planse de colorat cu tractoare

De ce planse de colorat cu tractoare?Deoarece, imi placea sa desenez tractoare cand eram mica. Desi eram fata, imi placeau foarte mult masinile, mijloacele de transport in comun si in general chestii pentru baieti. Imi placeau plansele de colorat cu tiruri, planse de colorat cu motociclete, planse de colorat cu camioane, masini de pompieri, politie si multe altele.
Pentru baieti si nu numai, va ofer cateva idei de fise de colorat cu tractoare pe camp.

planse colorat tractoare
desene colorat tractoare

vineri, 27 iunie 2014

Planse de colorat cu lebede

Planse de colorat cu lebede
Azi m-am ocupat de cateva planse de colorat cu lebede. Pe viitor, pe langa aceste planse si imagini de colorat cu lebede, o sa  va propun cateva desene de colorat cu rate, gaste, curci dari si alte pasari domestice sau salbatice. O sa incerc sa pun cele mai frumoase planse cu pasari salbatrice sau domestice, cu siguranta aveti nevoie de ele.

planse colorat lebedeplanse colorat lebada


Planse de colorat Pisicile aristocrate

Planse de colorat Pisicile aristocrate
Va mai amintit de desenele animate cu Pisicile aristocrate. Ei bine, erau preferatele mele. Si bineinteles cei 101 dalmatieni.
In consecinta, am horata sa prezint aici cateva planse de colorat cu pisicile aristocrate minunate care sper sa va placa. Va mai astept pe blog.

Planse de colorat Pisicile aristocrate

joi, 26 iunie 2014

Planse de colorat ursi

Planse de colorat ursi
Ai mai jos cateva planse de colorat cu ursi diverse. Ai planse de colorat cu ursul Teddy, planse de colorat cu Yogy Bear, dar si altele. Din pacate nu am reusit inca sa fac planse de colorat cu ursul pacalit de vulpe, din celebra poveste care tare mi-a placut. Dar o sa incerc pe cat pot, sa fac rost de asemenea planse. Pana atunci, enjoy!

Planse de colorat ursi

Planse de colorat Rapunzel

Planse de colorat Rapunzel. Doamne cat mi-a placut filmul. De aceea ti-am pregatit cateva desene de colorat din Rapunzel. Sau imagini de colorat din Tangled.  O sa ai mai jos in principal fise de colorat cu printesa Rapunzel. Asta nu inseamna ca-i voi neglija si pe ceilalati.
De exemplu calul Maximus din Tangled a fost chiar maxim. Mi-am placut enorm. Daca vrei sa te distrezi cu printesa Rapunzel, iata ca ai mai jos cateva poze. Le puteti downloada si printa.

planse colorat rapunzel

Planse de colorat cu masini

Planse de colorat cu masiniSi o mica surpriza pentru baietei. V-am adaugat cateva planse de colorat cu masini diverse pentru toate gusturile. Personal, cred ca si acum mai am colectia personala de planse cu masini. Desenate si colorate de mine. Masini de politie, masini de formula 1, masini de pompieri, JEEP-uri si multe altele. Downloadeaza sau coloreaza in Paint aceste planse cu masini minunate.

Planse de colorat cu masini formula 1Planse de colorat cu masini raliu

miercuri, 25 iunie 2014

Imagini, planse de colorat X-Men

Imagini, planse de colorat X-Men
Astazi revin in forta cu cateva planse si fise de colorat din X-Men. Obisnuiesc sa mai arunc un ochi pe desene si filme. Tocmai de aceea ma gandeam ca o sa placa aceste imagini de colorat din X-men. Pentru a download, click dreapta si Save Image. Dar banuiesc ca stiti de asta.

planse de colorat X-men


Planse de colorat cu vara

Planse de colorat cu vara. As putea spune ca ai mai jos cateva desene de colorat cu vacanta de vara. Pentru ca sunt fise cu plaje, vacanta la mare, copii etc. Cum se apropie vacanta, ma gandeam ca le va face placere copiilor sa coloreze cateva planse de colorat cu anotimpul vara. Ai desene de colorat de la mare, in special, pentru ca sunt sigura ca asta le va place.
O sa revin cu planse cu tabara la munte, tabara de vara, etc.

Planse de colorat cu fluturi

Planse de colorat cu fluturi
Am cateva planse de colorat cu fluturi. Sau ma rog fise de colorat cu fluturi. Pe langa acestea, voi mai uploada planse de colorat cu omizi, planse de colorat cu lacuste, planse de colorat cu broase.
Animalute, pasari,insecte mici pentru copii poznasi.
Deocamdata iti recomand planse de colorat cu fluturi.

Planse de colorat cu fluturi
fluturi

marți, 24 iunie 2014

Planse de colorat cu unicorni

Planse de colorat cu unicorni
Iata fise de colorat cu unicorni si planse de colorat cu unicorni. Unicornii sunt cai fantastici. Stiu ca aveam o gramada de desene cu unicorni, desene realizate de mine. Eu o sa va ajut putin si o sa pun niste planse de colorat cu unicorni, gata desenate.
Le puteti colora in Paint sau downloada.

Planse de colorat cu unicorni


Fise de colorat cu Cenusareasa

Fise de colorat cu Cenusareasa superbe. Tot printre preferatele mele pentru ca o indragesc mult. Sunt planse de colorat cu Cenusareasa, din desenele cu acelasi nume. Fata care-si slujea mama vitrega si surorile, ajunge printesa.
Cam despre asta este vorba si in fisele de colorat cu Cenusareasa. Am o fisa de colorat in care Cenusareasa este in hainele de slujnica, dar in rest, arata ca o printesa .
Daca iti plac fisele de colorat cu Cenusareasa, apasa Share pe Facebook. Multumesc.

Fise de colorat cu Cenusareasa

planse de colorat cu Cenusareasa

Fise, desene de colorat cu insecte diverse

Fise, desene de colorat cu insecte diverse
Te invit sa downloadezi planse de colorat cu insecte.Am promis ca o sa pun si planse cu insecte. Pentru ca deja am planse cu pasari, animale si planse din desene animate.
Ma gandeam ca nu ar strica sa am si planse cu insecte, pentru ca oricum copii trebuie sa le cunoasca pe toate.
Sper sa va placa si sa mai reveniti.
Planse de colorat cu insecte
imagini colorat insecte

luni, 23 iunie 2014

Planse de colorat religioase

Imagini religioase - planse de colorat religioase
Iata cateva planse de colorat religioase. Sunt planse pentru colorare religioase cu Nasterea lui Isus, rastignirea lui Isus precum si alte lucururi minunate. Te invit sa le downloadezi, iar copii sa le coloreze dupa cum doresc. Cred ca sunt binevenite si genul acesta de desene. Sunt oarecum altceva. Eu obisnuiam sa pictez pe sticla icoane, de aceea imi place desenele religioase. Din pacate nu mai am timp pentru asa ceva, insa pot face altceva util prin intermediul acestui articol.

planse de colorat religioase


Planse de colorat cu indieni

Planse de colorat cu indieni
Vreau sa va ofer cateva fise de colorat cu indieni, desi foarte multe desene animate cu aceste personaje, nu sunt. Insa regasim indienii in diverse povesti fantastice. De aceea, am uploadat aceste minunate planse de colorat cu indieni si sunt sigur ca, micutii o sa-i coloreze cu placere.
Pe viitor o sa uploadez si planse de colorat cu cowboy, mexicani etc.

Planse de colorat cu indieni

Fise colorat Revelion - Planse colorat Anul Nou

Fise colorat Revelion - Planse colorat Anul Nou
Ai mai jos cateva planse de colorat pentru Anul Nou 2015. Sau bineinteles fise colorat cu petreceri de Revelion, artificii, baloane si tot felul. Downloadeaza si coloreaza imaginile de Anul Nou pentru copii, ca sa intri in spiritul sarbatorilor. O sa revin si cu altele, dar acum doar atatea desene de Anul Nou am gasit.

Planse colorat Anul NouFise colorat Revelion

duminică, 22 iunie 2014

Desene de colorat cu roboti

Aceste desene de colorat cu roboti sunt mai mult pentru baieti dar nu este o regula. Desi sunt fata, obisnuiam sa colorez planse cu roboti, robotei. Din desene animate insa nu numai. Pe langa acestea, imi placeau desenele cu papusi, flori, fluturi, barbie, dar si planse de colorat cu roboti, masini, avioane. 

Aceste planse si desene se pot colora in Paint sau se pot downloada. Daca dati click pe ele, se vor mari ca format. Sper sa va placa.





Desene de colorat cu roboti spatialiplanse de colorat cu roboti

Planse de colorat cu mama

Sunt planse de colorat cu mama si copii. Ce poate fi mai frumos decat o serie de desene cu mame pentru colorat. Imagini de colorat si fise de colorat cu mama si copilul. Sau planse de colorat cu mame si copii.
Sunt cele mai frumoase planse de pe blog. Pentru ca si eu imi iubesc mama foarte mult.
Cele mai misto imagini cu mama mai jos.

planse colorat mama

Imagini, planse de colorat cu struguri

Pentru toamna, impreuna cu alte fructe, aveti cateva imagini de colorat cu struguri. Aceste desene se pot downloada si colora in Paint sau se pot imprima. Am dorit sa pun neaparat cateva fise de colorat cu struguri pentru ca vreau sa am aici cat mai multe desene cu fructe de toamna si altele.

Aceste planse cu struguri vor completa galeria de imagini cu diferite fructe: mere, visine, capsuni, nuci si altele. In articolele mele, uploadez plansele de colorat in format mic, voi dati click pe ele pentru a le mari si pentru a fi mai vizibile.



Imagini colorat struguriPlanse colorat struguri

sâmbătă, 21 iunie 2014

Fise, planse de colorat Bakugan

Fise, planse de colorat Bakugan
Iti propun planse de colorat Bakugan pentru copii. Vorbim aici de planse, fise si imagini de colorat cu personajele din Bakugan. S-au  uploadat planse cu Bakugan tot la cerere, deoarece am inteles ca, copii iubesc personajele acestea. Eu nu am apucat sa urmaresc seria dar sunt deschisa la nou si la orice cerere este binevenita.

Planse de colorat Bakugan

Planse de colorat Scufita Rosie

Planse de colorat Scufita Rosie
Ai mai jos cateva planse de colorat cu Scufita Rosie. Sunt planse cu Scufita Rosie si lupul, Scufita Rosie si bunicuta si Scufita Rosie in padure. Sunt de fapt planse de colorat din povestea Scufita Rosie, poveste pe care o stim cu totii. Sper sa va placa.

planse colorat scufita rosieplanse scufita rosie