vineri, 31 octombrie 2014

Clopotica de colorat

Si pentru ca stiu cat de mult apreciaza copii personajele din povesti si animatii, propunerea de astazi este Clopotica de colorat. Sau daca ar fi sa-i spunem numele in engleza, Tinkerbell. Aceasta frumoasa zana este una dintre cele mai populare personaje, foarte indragita de copii din toata lumea. Tocmai de aceea, intr-o seara de vineri, sa vedem cateva planse de colorat cu Clopotica.

Daca nu ma insel, am si sub numele de Tinkerbell, insa acestea sunt mai noi si diferite de ceea ce am pus pana acum.

luni, 27 octombrie 2014

Doraemon planse de colorat

Daca iti plac jocurile si mai exact, seria manga, ai ajuns unde trebuie. Pentru ca, iti propun pentru copilul tau cateva planse de colorat cu Doraemon. Pisica robot, Doraemon a venit inapoi in timp din secolul 22 pentru a-l ajuta pe Nini. Acest personaj este unul foarte popular, pe internet sunt foarte multe jocuri cu Doraemon in diferite ipostaze.

duminică, 19 octombrie 2014

Frozen planse de colorat

Si pentru ca am promis ca voi pune astfel de imagini, va prezint cateva planse de colorat Frozen. De fapt, sunt imagini pentru colorat cu personaje din Frozen, filmul animat produs de Disney. Si astfel, in cele ce urmeaza o sa vedeti desene de colorat cu Elsa, Anna sau Kristoff, carora o sa le dedic ulterior si posturi separate. Adica o sa aveti planse doar cu unul dintre cei trei actori principali ai indragitului film si cu siguranta o sa va placa.

duminică, 5 octombrie 2014

Planse de colorat Sofia intai

Iata ca vin cu ceva mai nou si va prezint planse de colorat cu Sofia intai. Desenele animate sunt ceva mai noi, insa sunt foarte populare. Astfel, Sofia este o fetita de 7ani care devine printesa. Si de aici, multe aventuri o asteapta. De altfel, sunt foarte multe jocuri cu acest caracter atat de indragit. Tocmai de aceea m-am gandit ca v-ar interesa o serie de imagini de colorat cu Sofia intai. Prin asta, se sporeste creativitatea.