marți, 24 martie 2015

Idei de coafuri pentru mama, soacra la nunta

Da, stiu organizarea unei nunti este o intreaga aventura. De la alegerea restaurantului, rochie de mireasa, costum, biserica, invitatii si multe. Alaturi de machiaj,rochie, o coafura bine aleasa te scoate din anonimat. In acest articol nu voi discuta despre coafuri pentru mirese. Nu, voi prezenta pentru celelalalte doamne importante din cadrul unei nunti. Si atunci vom discuta putin despre idei de coafuri pentru mama, soacra la nunta
Aici depinde foarte mult despre lungime pe care mama, soacra o au la par. Foarte multe femei nu au parul extrem de lung, insa scurt sau mediu sunt preferatele lor. Astfel dupa puteti vedea in pozele de mai jos, parul scurt se poate ondula foarte elegant (exact ca in prima poza sau a doua, desi acolo avem mai multa lungime).

duminică, 25 ianuarie 2015

Fulger McQueen planse de colorat

Un personaj drag mie, despre el voi vorbi in cele ce urmeaza. Da, o sa prezint o serie de planse de colorat cu Fulger McQueen. Aceasta masinuta face parte din seria animata Cars, foarte indragita de copii din intreaga lume. O sa prezint deci desene de colorat cu Fulger McQueen, Sally Carrera și Doc Hudson. 

Pentru ca, si Sally Carrera (personaj feminin) dar si Doc Hudson joaca un rol important in aceasta serie animata. O sa incerc deci sa atasez cat mai multe desene de colorat din Cars, care, sper sa va placa si sa mai reveniti pe blogul meu.