duminică, 25 ianuarie 2015

Fulger McQueen planse de colorat



Un personaj drag mie, despre el voi vorbi in cele ce urmeaza. Da, o sa prezint o serie de planse de colorat cu Fulger McQueen. Aceasta masinuta face parte din seria animata Cars, foarte indragita de copii din intreaga lume. O sa prezint deci desene de colorat cu Fulger McQueen, Sally Carrera și Doc Hudson. 

Pentru ca, si Sally Carrera (personaj feminin) dar si Doc Hudson joaca un rol important in aceasta serie animata. O sa incerc deci sa atasez cat mai multe desene de colorat din Cars, care, sper sa va placa si sa mai reveniti pe blogul meu.
Probabil stiti, Fulger McQueen este o masina rosie de curse care vrea sa castige campionatul de la Piston si este foarte incapatanata si ambitioasa. Insa aceasta este doar o parte a povestii, deoarece Fulger McQueen are parte de foarte multe aventuri deoarece pleaca in calatorie.

Un serial animat foarte interesant, foarte indragit si foarte popular printre oameni de toate varstele. Sper, din nou, sa va placa imaginile de colorat din Cars, pe care le-am pregatit cu mult drag pentru voi. In curand, voi atasa mai multe, astfel incat sa aveti de unde alege.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu