sâmbătă, 15 martie 2014

De ce sa folositi planse de colorat

Importanta planselor, cartilor de colorat joaca un rol extrem de important in dezvoltarea creativitatii copiilor. Copil fiind, am fost mereu incurajata sa desenez, chiar am avut rezultate deosebite in clasele 1-8. Acest lucru a inseamnat afisarea desenelor si a planselor mele pe tabloul de pe holurile scolii unde am invatat. Desenul mi-a dezvoltat creativitatea si am invatat foarte multe lucruri.

Chiar daca vorbim de o varsta frageda, prin colorare, copii invata lucruri despre animale, pasari, natura sau personajele favorite din povestile favorite. De asemeni, incurajez lectura si incurajez cititul chiar daca lucrurile au tins sa evolueze putin . Copii trebuie incurajati sa deseneze, sa coloreze sau sa citeasca/asculte povesti, acest lucru va avea un impact pozitiv in dezvoltarea lor.

joi, 13 martie 2014

Introducere pe acest blog

Imi plac copii si imi place desenul. Astfel incat am decis sa imi realizez un mic blog, unde o sa va ofer cateva modele de planse de colorat, desenate de mine sau de prietenii mei. Stiu ca sunt la multa cautare, fie ca sunt primite ca teme, fie doar pentru creativitate.

Vin in intampinarea profesorilor, parintilor si a copiilor care doresc un pic de creativitate prin intermendiul coloratului. Ideal ar fi ca, copii sa fie indemnati sa-si realizeze propriile desene, astfel isi vor stimula simtul artistic. Dar nu foarte multa lume este pasionata de asa ceva.